menu

Almelo

Almelo
Wouter Ravenshorst

Wouter Ravenshorst (31 jaar) - Fractievoorzitter

Eenieder verdient een eigen plek, een plek die hij een thuis mag noemen.

Wouter werkt als acceptant bij een financieel intermediair. Hierin ziet hij voornamelijk de problematiek binnen de leencultuur van Nederland. Om die reden wil hij zich inzetten tegen de groeiende schuldenproblematiek in Almelo. Hij wil zich tevens inzetten voor een vrije en eerlijke woningmarkt voor starters met koopwoningen, maar wil zich tegelijkertijd ook hard maken voor een betere toegang tot de sociale huurwoningen en seniorencomplexen. Ondernemers dienen daarnaast weer te kunnen ondernemen zonder restricties of aanvullende eisen van de falende coronamaatregelen.

Vincent Beld (29 jaar) - Fractievolger

Politiek gaat over feiten en niet over emotie.

Vincent werkt al jaren in de horeca in Almelo. Hier heeft hij van dichtbij meegemaakt wat de gevolgen waren van het zware corona beleid. Door stijgende lasten bovenop tekorten die nog goed gemaakt moeten worden dreigt het hart van Almelo failliet te gaan. Vincent wil zich gaan inzetten om de horeca en winkels in de stad te redden en weer ruimte geven om te ondernemen. Ook ziet hij steeds meer jongeren met een uitzichtloze toekomst. Vincent wil zich hard maken zo dat iedereen mee kan komen in een samenleving waar we allemaal blij van worden.

Bedankt voor uw stem op FVD!

Wat FVD Almelo wil

  • Trots voor de regio uitdragen door geen politiek beladen vlaggen op te hangen in de publieke ruimte, maar de gemeentelijke, provinciale of nationale vlag
  • Het Almelo-Nordhorn kanaal bevaarbaar maken met oog op behoud van de natuur
  • Macht terug naar de burger: bindende referenda en gekozen burgemeester
  • Nooit meer vrijheidsbeperkende maatregelen en QR
  • Veiligheid waarborgen: nooit op verzoek van de landelijke politiek een AZC openen
  • Lagere energierekening; niet van het gas af
Verkiezingsprogramma

Bekijk het hele FVD-verkiezingsprogramma

Download het hele programma in PDF of lees het hierboven per standpunt.

Socials

E-mailadres