menu
Stikstof en Waterkwaliteit: Een Verband met de Natuur?
Steenwijk
donderdag 28 september 19:30

Stikstof en Waterkwaliteit: Een Verband met de Natuur?

  • Goedkoper voor leden
  • Maak contact met andere FVD'ers
  • Inclusief twee drankjes
  • Betalen op locatie

Locatie:

SteenwijkDe exacte locatie wordt spoedig bekend gemaakt, houd uw email in de gaten

Over dit event

Zou je graag willen weten hoe het echt zit met stikstof, waterkwaliteit en natuur in Overijssel? Dan heb ik goed nieuws voor je! Op donderdag 28 september organiseren we een boeiende en interactieve lezing met niemand minder dan Geesje Rotgers in Steenwijk.

Geesje Rotgers is een vooraanstaande onafhankelijke onderzoeksjournalist bij Stichting Agrifacts, gespecialiseerd in landbouw, beleidsondersteunende wetenschap en analyse. Haar jarenlange inzet om de feiten over de agrarische sector aan het licht te brengen, werd zelfs bekroond met een ridderorde in 2019.

Het belooft een boeiende avond te worden, waar je niet alleen veel kennis zult opdoen, maar ook de kans krijgt om interessante contacten te leggen tijdens de borrel met andere leden uit de regio.

LET OP! Het reserveren van een ticket is gratis, maar bij aankomst vragen we een entreeprijs van 8 EUR voor leden en 10 EUR niet-leden , waarvoor je twee consumptiemunten ontvangt. Geen zorgen over parkeren, want er is ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving. 

Deel via