menu
FVD Ledendag 2024
's-Gravenhage
zaterdag 18 mei 10:00

FVD Ledendag 2024

  • Krijg een rondleiding door de Tweede Kamer en bezoek de werkplek van FVD!
  • Ga in gesprek met Thierry Baudet, Ralf Dekker en de rest van het FVD-team!
  • Neem deel aan een debat in de Plenaire zaal van de Tweede Kamer!
  • Inclusief middageten in de pauze en een borrel na afloop!

Over dit event

Op zaterdag 18 mei, temidden van de campagne voor de Europese parlementsverkiezingen, organiseert FVD zijn jaarlijkse ledendag in de Tweede Kamer in Den Haag!

Een bijzondere dag waarop FVD-leden de werkplek van FVD kunnen bezoeken en een rondleiding krijgen door de Tweede Kamer. Ook krijg je de mogelijkheid om zélf mee te doen aan een debat in de Plenaire zaal - elk jaar weer bewijzen deze debatten, waar louter FVD'ers aan meedoen, productiever te zijn dan de reguliere debatten die hier plaatsvinden! 😉

Tevens is de ledendag het ideale moment om onze Kamerleden, werknemers en partijprominenten te ontmoeten. Naast partijleider Thierry Baudet, bestuurslid Frederik Jansen en lijsttrekker namens FVD voor de Europese parlementsverkiezingen, Ralf Dekker, zullen ook Tweede Kamerleden Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen en senatoren Johan Dessing en Joris van den Oetelaar op de ledendag aanwezig zijn om met je in gesprek te gaan.

Heb je jouw toegangskaart al gereserveerd? Lees dan hieronder alle praktische informatie die van toepassing is voor dit unieke evenement!

⚠️  Legitimatiebewijs (belangrijk!)

Zonder legitimatiebewijs laat de beveiliging je niet binnen. Vergeet dus niet je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart mee te nemen.

Programma & dagindeling

De deuren openen om 9:00 uur. De aanvang van het programma is om 10:00 uur met een openingswoord van Thierry Baudet. Na 10:30 uur zullen de deuren sluiten en kan er niemand meer naar binnen. Het proces om iedereen door de beveiliging te loodsen duurt even. Zorg dus dat je op tijd bent.

Het is mogelijk om op elk gewenst moment de Tweede Kamer te verlaten. Maar we vertrouwen er natuurlijk op dat je ons dagprogramma zo leuk vindt dat je tot het einde blijft!

Aanwezigen krijgen tijdens de middagpauze een gratis verzorgde lunch. Na afloop van het programma drinken we gezamenlijk een borrel om de dag af te sluiten.

Kleding

De huisregels van de Tweede Kamer schrijven voor dat alleen politiek neutrale kleding gedragen mag worden. Dat wil zeggen: geen T-shirts met opzichtige teksten, logo's en/of andere politieke uitingen. We willen je verzoeken deze regel te respecteren. Nette kleding wordt enorm gewaardeerd.

Bereikbaarheid

De Tweede Kamer is slechts enkele minuten lopen vanaf treinstation Den Haag Centraal. Als je met de auto komt, kun je parkeren bij Q-Park CS New Babylon (ca. € 4,- per uur).

Adres

Het adres van de bezoekersingang van de Tweede Kamer is Prinses Irenepad 1, Den Haag.

Deel via