menu
Logo Jongeren FVD
Bezoek aan de slagerij
Tilburg
vrijdag 23 februari 19:00- 22:00

Bezoek aan de slagerij

  • Exclusief voor JFVD'ers
  • Maak nieuwe vrienden
  • Leer alles over het oeroude ambacht

Locatie:

TilburgDe exacte locatie wordt spoedig bekend gemaakt, houd uw email in de gaten

Over dit event

Herwaardering voor ambacht! Vrijdag 23 februari 👇🏼

Eeuwenlang heeft de ambachtelijke slager een prominente plaats in de Nederlandse samenleving gehad. Recente ontwikkelingen zoals de opkomst van het veganisme, klimaatgekte en ondernemertje pesten door de overheid, hebben er helaas voor gezorgd dat de positie van de slagerij is weggezakt en plaats heeft moeten maken voor anonieme supermarkten en vegaburgers. Een tragisch verloop.

Maar niet getreurd! Dit is namelijk jóúw kans om erachter te komen hoe een van deze overgebleven slagerijen er van binnen uitziet! En wat is een betere plek om dat te doen dan bij de oudste, gezelligste en meest authentieke slagerij van Tilburg. We krijgen een rondleiding door zowel de winkel als de werkplek terwijl we voorzien worden van tekst en uitleg door de slager. Naderhand zal er tijd zijn om na te praten onder het genot van een biertje en een balletje. Laat zien dat de jeugd nog een waardering koestert voor het ambachtsvak en kom langs op vrijdagavond 23 februari om 19.00!

De slagerij bevindt zich op loopafstand van het centraal station. De locatie zal nader bekend gemaakt worden via de mail.

Deel via