menu
FVD Congres 2024
Amsterdam
zaterdag 23 maart 10:00

FVD Congres 2024

Over dit event

Het FVD Congres is de grootste en belangrijkste politieke bijeenkomst van het jaar.

We beginnen het FVD Congres met onze Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV zullen we traditiegetrouw terugblikken op het afgelopen jaar - op de hoogte- en dieptepunten, het werk in de Tweede en Eerste Kamer, op de campagnes en overige activiteiten van onze prachtige vereniging. Ook presenteren we onze lijst voor deelname aan de Europese Parlementsverkiezingen en is er ruimte voor (politieke en organisatorische) vragen. Op deze pagina is de agenda van de ALV te vinden, samen met alle bijbehorende stukken. 

Na de ALV gaan we lunchen. Vervolgens maken we ons op voor het middaggedeelte, dat  - net als de lunch - ook toegankelijk is voor introducés. We hebben een spectaculair programma samengesteld met vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland.

Programma

Om 9.00 uur openen de deuren van de RAI Amsterdam (Entree G). FVD-leden kunnen zich op ieder gewenst moment aansluiten bij het programma, maar iedereen die de ALV wil bijwonen adviseren we ten zeerste om zo vroeg mogelijk te komen.

Niet-leden zijn welkom vanaf 12.00 uur, zodra het ochtendprogramma erop zit en de lunch begint.

10.00 - 12.00 uur | Ochtendprogramma/ALV (alleen voor FVD-leden)

12.00 - 14.00 uur | Lunchpauze

14.00 - 16.00 uur | Middagprogramma

16.00 - 19.00 uur | Borrel

Internationale gastsprekers middagprogramma

Candace Owens (@RealCandaceO)

Julien Rochedy (@JRochedy)

Gustav Kasselstrand (@gustavkassel)

Enzo Alias (@Enzo_Alias)

Praktische informatie

Datum: zaterdag 23 maart 2024

Locatie: RAI Amsterdam

Adres: Europaplein 24, Amsterdam

Dresscode: Tenue de Ville

Bent u FVD-lid en lukt het niet om een toegangskaart te bestellen? Ook dan bent u gewoon welkom. Neem uw ledenpas mee en ons team regelt de rest voor u bij de ingang.

Deel via