menu
Verkiezingsprogramma 2023 - 2027

Pro Europa, dus tegen de EU

Verkiezingsprogramma Europese Verkiezingen 2024

Met trots presenteren we het verkiezingsprogramma van Forum voor Democratie, de grootste ledenpartij van Nederland, voor de Europese Parlementsverkiezingen van 6 juni.

36%
€ 90.831 opgehaald van de € 250.000
Doneren

12 REGELS VOOR NEDERLAND

Waarom FVD?

Op 6 juni beslissen ruim dertien miljoen stemgerechtigde Nederlanders welke richting ons land de komende jaren uitgaat. Doorgaan op het ingeslagen pad werkt niet, zoals de afgelopen jaren hebben uitgewezen: door het absurde klimaatbeleid is het leven onbetaalbaar geworden; niemand kan meer een woning krijgen; immigratie heeft onze maatschappij ontwricht; woke-propaganda verstoort de normale ontwikkeling van kinderen; onzinnig stikstofbeleid drukt de boeren van hun land en verpulvert de economie; globalistische organisaties hollen de democratie uit, propageren censuur op social media, lockdowns, digitaal geld (CBDC) en brengen ons zelfs op de rand van oorlog met Rusland.

Een fundamentele koerswijziging is noodzakelijk. Forum voor Democratie heeft concrete voorstellen voor de korte termijn. Maar we zetten ook een stip aan de horizon waar we uiteindelijk heen willen: we hebben een uitgewerkte visie voor het land, een inspirerend langetermijnperspectief. Met trots presenteren we, als grootste ledenpartij van het land, ons Programma van Hoop, Optimisme en Herstel!