menu
Lezing | Een blik op Rusland en Oekraïne
Almere
zondag 18 februari 14:00

Lezing | Een blik op Rusland en Oekraïne

  • Leer over Rusland en Oekraïne
  • Ontmoet gelijkgestemden
  • Ga in gesprek over geopolitiek

Locatie:

AlmereDe exacte locatie wordt spoedig bekend gemaakt, houd uw email in de gaten

Over dit event

Forum voor Democratie is altijd op zoek naar hoe zaken daadwerkelijk in elkaar steken. In dat kader vragen wij regelmatig aan experts om dieper in te gaan op actuele onderwerpen. Daarom organiseren we op 18 februari een lezing over Rusland en Oekraïne!

De lezing wordt gegeven door Marie-Thérèse ter Haar, Ruslanddeskundige en oprichter van de Rusland & Oost-Europa Academie. Ze leeft en werkt in twee werelden: de ene helft van het jaar is ze in Nederland, de andere helft in Rusland. Om meer te begrijpen over Rusland en de oorlog in Oekraïne, nodigen wij u van harte uit voor deze lezing in Almere!

Locatie: Randstad 22 - 161 t/m 163 1316 BM Almere

Routebeschrijving:

Auto:  Vanaf rotonde gelijk rechts door de slagboom (bij NotarisUnie), die gaat automatisch open. Gaat ie niet open, dan ben je een slagboom te ver. Parkeerplaats afrijden en dan links, voor je tegen de fietsenstalling botst. Aan het einde weer links, het is het pand aan je linkerhand met PUUR op de gevel en de blauwe accenten. Je kan voor de deur parkeren, de wegsleepregeling geldt niet voor jou. Bij het uitrijden vervolg je de weg, ook deze slagboom opent automatisch.

Fiets of lopen:  Het fietspad (Humberpad) loopt langs het pand en we kijken uit over Hannie Schaftpark en het veld met koeien. Vanaf het Spoorbaanpad ga je - tegenover Buster Keatonstraat 69 - het spoor onderdoor. Na circa 200 meter kan je linksaf ons terrein op.

Deel via