menu
Lezing | Cultuurchristendom
Almere
zaterdag 20 juli 14:00

Lezing | Cultuurchristendom

Vanaf€ 7,50
€ 10,00 voor niet-leden
  • Maak contact met andere FVD'ers
  • Leer over cultuurchristendom
  • Ga in gesprek met Hans van de Breevaart

Locatie:

AlmereDe exacte locatie wordt spoedig bekend gemaakt, houd uw email in de gaten

Over dit event

Op zaterdag 20 juli komt Hans van de Breevaart naar Almere om een lezing te geven over het cultuurchristendom! Hans zal daarbij ingaan op wat de cultuurvormende kracht van het christelijk geloof is geweest voor onze westerse beschaving door de eeuwen heen, maar ook op de actualiteit van dat geloof in de huidige politieke context.

Hans is van huis uit historicus en godsdienstwetenschapper. Voor het Wetenschappelijk Instituut van de SGP schreef hij de studie 'Concurrent of bondgenoot. Een christelijk perspectief op populisme' (2021). Sinds 2022 is Hans actief voor FVD, waar hij werkzaam is  voor zowel het Renaissance Instituut als de fractie van FVD in Noord-Holland.

Locatie: Randstad 22 - 161 t/m 163 1316 BM Almere

Routebeschrijving:

Auto: Vanaf de rotonde gelijk rechts door de slagboom (bij NotarisUnie), die gaat automatisch open. Gaat deze niet open, dan bent u een slagboom te ver. Parkeerplaats afrijden en dan linksaf. Aan het einde weer links. Het is het pand aan uw linkerhand met PUUR op de gevel en de blauwe accenten. U kunt voor de deur parkeren, de wegsleepregeling geldt niet. Bij het uitrijden vervolgt u de weg, ook deze slagboom opent automatisch.

Fiets of lopen: Het fietspad (Humberpad) loopt langs het pand, we kijken uit over Hannie Schaftpark en het veld met koeien. Vanaf het Spoorbaanpad gaat u - tegenover Buster Keatonstraat 69 - het spoor onderdoor. Na circa 200 meter kunt u linksaf ons terrein op.

Deel via