menu
Klimaat en Energie
Almere
zondag 24 september 202314:00

Klimaat en Energie

  • Maak contact met andere FVD'ers
  • Ontdek de waarheid achter klimaatverandering
  • Stel vragen aan een expert
  • Goedkoper voor leden

Locatie:

AlmereDe exacte locatie wordt spoedig bekend gemaakt, houd uw email in de gaten

Over dit event

Ontdek de waarheid achter klimaatverandering tijdens een unieke lezing door Kees de Lange, Emeritus Hoogleraar! Bent u benieuwd naar de wetenschappelijke basis achter het klimaatnarratief? Wilt u de feiten leren kennen en inzichten verkennen die vaak over het hoofd worden gezien?

Op zondag 24 september 2023 zal Kees de Lange ons verrassen met een verhelderende presentatie. Hij zal de wetenschappelijke consensus uitdagen en de ontbrekende schakels in het empirisch bewijs onderzoeken. Deze lezing gaat verder dan de gebruikelijke clichés en politieke retoriek, en biedt een diepgaande analyse van het klimaatdebat.

Dit is uw kans om deel uit te maken van een boeiende discussie en vragen te stellen aan een gerenommeerde expert. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en uw netwerk uit te breiden.

Mis deze unieke gelegenheid niet en reserveer snel een ticket! Enthousiasmeer vooral ook mensen om u heen ,die geïnteresseerd zijn in dit prikkelende onderwerp, om deel te nemen aan deze boeiende lezing.

Deel via