menu
Logo Renaissance Instituut
Borrellezing Jean-Paul Kersten
Amsterdam
vrijdag 9 juni 202317:00- 19:00

Borrellezing Jean-Paul Kersten

  • Maak contact met andere FVD'ers
  • Inclusief drankjes
  • Goedkoper voor JFVD'ers
  • Leer wat nieuws en voer discussie

Locatie:
Het keldertje

Herengracht 74, 1015BR Amsterdam

Over dit event

Oeroude genen in het digitale tijdperk:

Onze maatschappij bevindt zich in de transformatie van het Industriële Tijdperk naar het Digitale Tijdperk. Binnen vijf jaar zijn Artificial Intelligence, Deep Learning, Big Data analyse, gezichtsherkenning, Internet of Things en blockchain technologie net zo vanzelfsprekend als nu de smartphone in je broekzak of handtas.

Zijn wij echter mentaal en fysiek wel klaar voor de veranderingen die zich aan ons opdringen? Wat als blijkt dat onnatuurlijk gedrag, in combinatie met technische elektromagnetische velden (EMV), een belangrijke oorzaak is voor de toename van psychische klachten, slaapproblemen en hormoonverstoring? De wereld om ons heen is radicaal veranderd terwijl de biologische en bio-energetische functionaliteit van ons lichaam al honderdduizenden jaren ongewijzigd is gebleven.

Jean-Paul Kersten heeft een paramedische achtergrond en ruim 20 jaar ervaring als adviseur en trainer. Hij houdt zich sinds 2010 bezig met de relatie tussen veranderend menselijk gedrag én EMV vervuiling in het digitale tijdperk en de effecten daarvan op onze biologische en bio-energetische functionaliteit. Sinds 2018 is hij als adviseur en trainer betrokken bij SmartLife Academy. Daarnaast is hij oprichter van JIMM Biofield technology bv. Dit bedrijf produceert en verkoopt producten die het bioveld herstellen en het zelfgenezend vermogen ondersteunen.

Dit is de volgende in een doorgaande reeks borrellezingen die het Renaissance Instituut organiseert! Wij gooien onze deuren open voor interessante sprekers en intellectuele gesprekken onder het genot van een drankje. Er is beperkte capaciteit. Vol is vol, dus wees er snel bij!

Deel via