menu
Amsterdam Mobiliteitscongres
Amsterdam
zaterdag 15 april 202313:00

Amsterdam Mobiliteitscongres

  • Geef uw mening over de mobiliteitsplannen van FVD!
  • Ga in gesprek met gelijkgestemden
  • Inclusief hapjes & drankjes!

Locatie:
Hilton Amsterdam

Apollolaan 138, 1077BG Amsterdam

Over dit event

Zaterdagmiddag 15 april vindt in het Hilton in Amsterdam Zuid het FVD Amsterdam Mobiliteitscongres plaats! Ga met onze Amsterdamse fractie in gesprek over de grote vraagstukken die in de stad spelen. Geef uw mening over onze plannen om de bereikbaarheid in de stad te verbeteren!


Het programma bestaat uit vier onderwerpen. Eerst gaan we in gesprek over de plannen van de gemeente om de auto te weren. Hoe wil de gemeente de stad autoluw maken en hoe moet FVD daarop reageren? Vervolgens nemen we het openbaar vervoer onder de loep. Het ov is het laatste decennium voor een groot deel wegbezuinigd. Hoe kunnen we het tij keren en wat is ons grote plan om de oost-west verbinding binnen de stad te versterken?


Ook praten we over de Vervoerregio Amsterdam, een regionaal samenwerkingsverband dat voor veel mensen abstract is maar wel verantwoordelijk is voor het ov in de regio. Hoe kunnen we burgers daar meer inspraak op geven? Ten slotte gaan we in gesprek over deelvervoer. Wat is het en waarom wil de gemeente dat wij onze eigen voertuigen hiervoor opgeven?


Kortom: we nemen je mee in de hedendaagse uitdagingen binnen de Amsterdamse politiek en geven je de kans om input te geven. Een gezellige, informatieve en interactieve middag.


Meld je nu aan! Hapjes en drankjes zijn inbegrepen.

Deel via