Raadslid Van Leeuwen sluit zich aan bij FVD

Raadslid Van Leeuwen sluit zich aan bij FVD

Wij stellen u Dan van Leeuwen voor, die zich bij FVD Dordrecht heeft gevoegd. Samen met onze fractievoorzitter Ruby Pichel gaat hij keihard strijden voor de belangen van de Dordtse inwoners. Het geluid van Forum voor Democratie klinkt harder dan ooit tevoren in de Dordtse raad, en daar is FVD bijzonder trots op. De komende jaren gaat Dan zich onder andere inzetten voor betaalbare woningen, het behoud van de lokale identiteit en lagere lasten.

Reactie van FVD fractievoorzitter Ruby Pichel:

“Als fractievoorzitter van FVD Dordrecht ben ik ontzettend blij om Dan te verwelkomen. Ik heb de samenwerking met Dan als raadslid van de gemeente Dordrecht het afgelopen jaar als prettig en constructief ervaren en we ontvangen hem nu dus graag als raadslid binnen de FVD fractie. We gaan er samen iets moois van maken voor onze inwoners.”

Reactie van kersvers FVD Raadslid Dan van Leeuwen:

“Recentelijk heb ik besloten om in de Dordtse gemeenteraad verder te gaan onder de vlag van Forum voor Democratie. Samen met Ruby Pichel ga ik mij inzetten voor het belang van Dordrecht, en ik kijk er ontzettend naar uit om samen verder te gaan. Nederland gaat door een reeks van snelle ontwikkelingen, en ook Dordrecht is daar niet van uitgezonderd. MKB'ers kunnen het hoofd nog maar moeilijk boven water houden, wijken worden geteisterd door lelijke architectuur die niet de schoonheid van onze stad weerspiegelt en ook de regeldruk voor boeren wordt steeds verder opgevoerd. Forum voor Democratie is de enige partij die echt de grote lijnen weet te duiden, daarom voel ik mij hier thuis. Ik heb het volste vertrouwen in Ruby en de groei van FVD Dordrecht.“

Bekijk hier de pagina van de fractie.